Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 10 січня 2017 р.

Декларація Кіндера «успішно збережена» у Єдиному держреєстрі декларацій? (ФОТО, ВІДЕО)

Ковельський міський голова Олег Кіндер надіслав секретарю громадської ради при міськраді Галині Артюшенко копію повідомлення від 30 жовтня 2016 року, начебто, з Національного агентства з питань запобігання корупції про те, що його «декларація успішно збережена у Єдиному Державному Реєстрі Декларацій». Причому, схоже градоначальник абсолютно не переймається тим, чому документ майнового стану й досі не оприлюднено.

«З метою з’ясування причин не відображення декларації в Єдиному державному реєстрі декларацій на офіційному сайті НАЗК пропонуємо звернутись до Нацагентства», – зазначає Олег Кіндер.
Під час звіту за роботу в 2016 році ковельський мер переконував громадськість у поданні декларації, але зовсім інакше розповідав протримане повідомлення з НАЗК.

«Є подана мною декларація. Визначено законом, що підтвердження подання моєї електронної декларації реєструється електронною поштою. Я зразу із служби отримую підтвердження, що «ваша декларація прийнята», «ваша декларація опрацьовується» і «всі питання, які будуть пов’язані з вашою декларацією, вам будуть повідомлені».
На сьогоднішній день в тому, що даної декларації немає в загальному реєстрі чи не відкрита в загальному користуванні, це питання до розробників даної програми», – пояснював Олег Кіндер.
То коли ж Олег Олексійович був щирим: під час звіту перед громадою чи у листі до Галини Артюшенко?




http://kowel.rayon.in.ua/news/20272-deklaratsiia-kindera-uspishno-zberezhena-u-edinomu-derzhreestri-deklaratsii

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!