Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 26 січня 2017 р.

У Ковельській міськраді освятили сесійну залу, але депутати зірвали сесію

Щоб темні сили не заважали, а Всевишній допомагав депутатам під час прийняття важливих для громади рішень, влада організувала освячення їхнього головного робочого місця.
Окропив приміщення святою водою настоятель Благовіщенського собору міста Ковеля УПЦ Київського патріархату, депутат Ковельської районної ради трьох останніх скликань з фракції ВО «Батьківщина» Василь Мичко.
Релігійний обряд відбувся о 17-й годині напередодні пленарного засідання 19-ї сесії міської ради.
Втім, це мало вплинуло на градоначальство та народних обранців. Під час сьогоднішнього сесійного засідання міський голова Олег Кіндер сказав про один із депутатських запитів, що «дурі немає меж». Керівник фракції «Солідарності» Сергій Кошарук наголошував, щоб мер не порушував тимчасовий регламент і перестав коментувати звернення та запити депутатів. Зрештою, після майже півторагодинних дебатів депутатська більшість «завалила» прийняття порядку денного, чим зірвала сесію.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!