Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

суботу, 26 листопада 2016 р.

За кредит перед банком, озброєні колектори намагалися втопити жінку

Пізня ніч під Києвом. Але тут, в УкраЇнці, - не сплять. Чи не все місто зібралося під цією багатоповерхівкою - визволяти від непроханих гостей квартиру для законної власниці.



А ось і молодики, які вселилися в чужу квартиру і погрозами та залякуванням проголосили себе повноправними господарями. Олена - власниця звичайної квартири у звичайній дев'ятиповерхівці. Після пережитого вона ледь тримається на ногах. Чотири дні в її оселі, з нею і хворим батьком поруч жили невідомі їй чолов'яги.
Жінка позичила на квартиру 175 тисяч гривень три роки тому у кредитної установи. До 2017-го мала повністю розрахуватися.Залишок становив 100 тисяч гривень, і Олена збирала кошти і сподівалася зрештою виплатити кредит. Допоки у двері не увірвалася банда невідомих. Спочатку у неї зникають гроші, а потім, попри те, що Олена живе зі старим батьком, колектори починають їй погрожувати жахливою розправою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!