Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 29 листопада 2016 р.

«Розплата»: у Ковелі чиновник поплатився посадою за зневагу до Героя (фото, відео)


Очільник управління комунального господарства Ковельської міської ради Олександр Балак написав заяву на звільнення за неважливе висловлювання щодо загиблого Героя Володимира Кияна.


Міні-фільм про те, як волонтери з усієї країни приїхали «на побачення» до ковельського комунальника, зняв журналіст Богдан Кутєпов.

«Тут не справа у піарі чи тому, що Вова був нам усім справжнім Другом. Справа в тому, щоб дати зрозуміти чиновникам, що таке може статись з кожним хто зневажливо ставиться до пам'яті про Героїв. І, що «команда добра і радості» може приїхати будь-коли і будь-куди», – прокоментував ролик Роман Сініцин.

Нагадаємо, Балак під час обговорення перейменування вулиць у Ковелі виступив проти того, аби назвати вулицю в честь Кияна. «Ну, був такий Киян, ну воював, ну загинув, і що він зробив такого визначного, щоб назвати вулицю його іменем?» – сказав він.




http://www.volynpost.com/news/79328-rozplata-u-koveli-chynovnyk-poplatyvsia-posadoyu-za-znevagu-do-geroia

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!