Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 20 червня 2017 р.

У КОВЕЛІ 10 РОКІВ НЕ МОЖУТЬ ЗБУДУВАТИ ПІШОХІДНУ ДОРІЖКУ ДО ШКОЛИ МИСТЕЦТВ


На чергову сесію Ковельської міської ради, що відбудеться 22 червня, винесено проект рішення про будівництво пішохідної доріжки - повідомляють  ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ.

Уже більше 10 років точиться боротьба між колективом «Ковельської школи мистецтв», батьками вихованців з однієї сторони та владою Ковеля з іншої сторони щодо відновлення пішохідної доріжки від центрального входу школи до вулиці Театральної.

Ще у 70-тих роках там існувала пішохідна доріжка, яка у 1971 була передбачена генпланом міста.

Ковельська школа мистецтв є базовою школою культурно-мистецьких заходів, де проводяться конкурси, семінари обласного значення, проходять музичні вечори для жителів міста, її відвідують делегації із інших міст України та зарубіжжя. Пішохідна доріжка, побудована за європейським стандартом, стане окрасою міста, вважають вчителі та батьки учнів.

Проте за 43 роки у місті змінилося багато градоначальників, але ніхто не подбав про безпеку дітей та не доклав зусиль для відновлення переходу до центрального входу школи мистецтв.

Батьки учнів та вчителі зверталися у 2014 році до депутатів обласної ради, із проханням вирішити це питання. Вони зазначали, що діти добираються до школи мистецтв понад будинком №9 на вул. Театральній.

Шлях дітей до школи пролягає біля будівель, від яких залишилися лише руїни та смітник, який знаходиться у безпосередній близькості до центрального входу Ковельської школи мистецтв та є розсадником антисанітарії та загрозою для здоров’я і життя дітей, у цих руїнах розпивають напої, справляють нужду. 

Сюди неодноразово виїжджала поліція.

На виробничій нараді викладачів Ковельської школи мистецтв 28 листопада 2016 року усі 52 викладачі школи проголосували за відновлення пішохідної доріжки. Це ж питання розглянули на громадських слуханнях 30 березня 2017, де одноголосно підтримали будівництво.

Депутат Ковельської міської ради Галина Стасюк (УКРОП) уже півтора року намагається достукатися до керівництва міста із вимогою виконати бажання колективу школи та батьків учнів та забезпечити безпечний, сучасний, гарний доступ до Ковельського храму культури.

Проте низка посадовців з незрозумілих причин відкладає прийняття рішення, про яке просить громада.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!