Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

неділю, 11 червня 2017 р.

Вісник Волинської облради 06 10 2017 про виїзне засідання земельної комісії у Ковелі

На засіданні земельної комісії в Волинській обласній раді серез інших питань, було розглянуто ряд звернень ковельчан, в яких йдеться  про системні порушення ковельською владою під час виділення земельних ділянок, зокрема, по вул. Володимира Кияна  (колишня вул Ватутіна, територія колишньої військової частини) на які претендують учасники АТО. Болючим є питання Надії Тарасюк - матері загиблого в АТО Героя Олексія Тарасюка. Влада вважає, що претензії Надії Тарасюк безпідставні, бо ж у 2015 році виділили їй земельну ділянку... в болоті, до якої не дійти, не доїхати. 
Правда цієї весни міська рада задовольнила прохання матері і прийняла рішення про обмін даної земельної ділянки на ту земельну ділянку, на ту земельну ділянку, на яку Надія Тарасюк вкаже... Але це лише обіцянки...
Розгляд даного питання земельною комісією можна переглянути на даному відео з 17:24 хвилини. 


http://volynrada.gov.ua/node/51615

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!