Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 27 червня 2017 р.

Біля скандального павільйону в центрі Ковеля почалися земельні роботи

Вранці у дворі кількох багатоповерхових житлових будинків, який знаходиться у Ковелі на вулиці Незалежності неподалік міської ради, робітники вирили яму. І все б нічого, якби яма не була поруч із незаконно встановленим павільйоном.
Павільйон цей сюди привезли в ніч з 25 на 26 квітня 2016 року близько четвертої години ранку. Власником об’єкту є керівник МПП «Землемір» Інна Конащук, чоловік якої Юрій Конащук працює консультантом міського голови Олега Кіндера.
Місцеві жителі виступили категорично проти такої «забудови» у своєму дворі, протестували із плакатами на сесії міської ради, повідомляли, що ця фірма чотири роки не платила за землю. Пристрасті спалахнули знову, коли сьогодні вранці тут почали рити яму. Обурені громадяни викликали поліцію, ходили у мерію «по чиновників».
«На земляні роботи проект виготовлений, але павільйон… це все не по нормах встановлено», – прокоментувала ситуацію завідувач сектору планування та контролю за забудовою міста відділу містобудування та архітектору виконкому Ковельської міської ради Марія Приступчук.
«Хто ж дав дозвіл на земляні роботи?» – поцікавився спецкор волинської газети «Вільна думка» Микола Силюк.
«Ордер виписує комунальний відділ. Але тут бачу, що дописано… Вони сказали, що реконструкцію вулиці роблять і там будуть мережі робити, бо до павільйону, то в мене будуть зауваження. Аби вони сказали, що це до павільйону, однозначно не погодили би. А вони сказали, що робиться реконструкція вулиці і там, відповідно, мережі будуть робитися. Вот і всьо», – пояснила Марія Іванівна.
Варто зауважити, земляні роботи біля незаконно встановленого павільйону дивним чином співпали з початком завершального етапу ремонту стометрового «шматка» дороги на вулиці Незалежності, який вже більше півроку, як не можуть заасфальтувати.
«Ну, вони дописали по вулиці Незалежності, 57 (двір, в якому знаходиться павільйон Конащуків). Не знаю, хто там ручкою дописав. Можна все, що хоч, подописувати», – додала Марія Приступчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!