Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 29 червня 2017 р.

Судимий за «мзду» екс-чиновник мерії Ковеля погрожував та перешкоджав у роботі тележурналістці (ФОТО, ВІДЕО)

До протиправних дій у центрі Ковеля привселюдно вдався сумнозвісний через хабарколишній заступник начальника відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища виконкому Ковельської міської ради Дмитро Бруча (на знімку – у світлій сорочці з папкою), який намагався вирвати смартфон у власного кореспондента волинської телекомпанії «Аверс» Олександри Ткачук, погрожуючи їй - повідомляє район. КОВЕЛЬ,
Це трапилося сьогодні вранці біля скандального павільйону ковельчанки Інни Конащук, незаконно встановленого вночі у дворі поблизу міської ради. Напередодні наше видання повідомляло, що тут почалися земельні роботи.
У якій іпостасі перебував Дмитро Бруча – невідомо, але свідків інциденту та його ганебних дій було чимало. Журналістка викликала поліцію, яка забрала нахабного екс-чиновника до відділку, щоб «встановити особу», але той відмовився давати покази і його відпустили.
Згідно чинного законодавства, «умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років».
Прийшов сюди і чоловік Інни Конащук – консультант міського голови Юрій Конащук, який на запитання: «Що ви тут робите у робочий час?» відповів, що перебуває у відпустці. Між ним та ковельчанкою Надією Тарасюк, син якої загинув у зоні проведення АТО, виникла гостра суперечка.
Завідувач сектору планування та контролю за забудовою міста відділу містобудування та архітектору виконкому Ковельської міської ради Марія Приступчук довго говорила з кимось по мобільному телефону, а потім сказала депутатам, що проведення біля павільйону земляних робіт погодила вона.
«Ну, не подивилась схему. Це моя провина», – щиро зізналася Марія Іванівна.
У дворі відбулося виїзне засідання депутатської тимчасової контрольної комісії міськради, яку очолює Ірина Роїк («Солідарність»), з приводу даного конфлікту. Депутати одноголосно підтримали звернення до міського голови Олега Кіндера з вимогою: до закінчення роботи комісії та розслідування правоохоронних органів – призупинити надання для цього павільйону будь-яких дозволів та проведення тут земляних чи будівельних робіт.



«Якщо міський голова вважає, що рішення нашої комісії є неправомірне, він має право звернутися до правоохоронних органів та суду», – заявив член комісії, голова депутатської фракції «УКРОП» Ігор Пініс.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!