Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 8 червня 2017 р.

Ковельського суддю взяли на хабарі, - Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив на своїй сторінці https://www.facebook.com/LlutsenkoYuri?fref=nf про те, що сьогодні було взято на хабарі суддю Ковельського міськрайонного суду.
У затриманні брали участь співробітники САП, Нацполіції і СБУ У Волинській області правоохоронці на хабарі в 4 тис. гривень затримали суддю Ковельського місцевого суду. Про це на своїй сторінці в Facebook написав генеральний прокурор Юрій Луценко. "Волинська прокуратура спільно з прокурорами САП і оперативними працівниками Нацполіції та СБУ у Волинській області затримали під час одержання хабара суддю Ковельського міського суду Волинської області", - написав Луценко. 
За його словами, суддя-корупціонер вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 4 тис. гривень за прийняття позитивного рішення у справі про адміністративне правопорушення. "Зараз проводяться першочергові слідчі дії. Разом - сильніші", - зазначив генеральний прокурор.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!