Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 21 червня 2017 р.

На Волині судитимуть киянина, який на 30 тисяч доларів ошукав суддю

Прокуратура Волинської області за дорученням Генеральної прокуратури України завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно столичного шахрая повідомляє Волинське Агенство Розслідувань.
Чоловік заледве звільнившись із місць позбавлення волі, у серпні 2016 року шляхом обману заволодів коштами судді Голосіївського районного суду міста Києва в сумі 30 000 доларів США, – інформує прес-служба прокуратури Волинської області.
Гроші шахрай узяв під приводом передачі коштів у якості неправомірної вигоди членам Вищої кваліфікаційної комісії суддів та народним депутатам України за позитивне вирішення питання про обрання потерпілого на посаду судді безстроково.
Обвинувальний акт про вчинення чоловіком шахрайства та підбурення до замаху на надання неправомірної вигоди особам, що займають особливо відповідальне становище (кримінальні правопорушення, передбачені частиною 4 статті 190, частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 27, частиною 4 статті 369 Кримінального кодексу України) скеровано до суду.
Обвинуваченому, який був раніше неодноразово судимим за шахрайство, обрали запобіжний захід.
Далі – слово за судом.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!