Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 14 червня 2017 р.

ЧЕРЕЗ НЕКОМУНІКАБЕЛЬНІСТЬ МІСЬКОЇ ВЛАДИ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ У КОВЕЛІ НЕ ВІДБУЛИСЯ (ФОТО)


Громадські слухання щодо обговорення надзвичайно важливих проектів регуляторних актів, зокрема, що стосуються виділення землі учасникам АТО та надання ділянок у межах норм безоплатної приватизації для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд мали відбутися вчора у Ковелі - про це повідомили ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ.




Однак, на початку Громадських слухань голова Громадської ради при Ковельській міській раді Микола Печенюк, зазначив, що його та інших членів Громради не повідомили вчасно про заплановані слухання. Як наслідок - багато громадських діячів та активістів не змогли прийняти участі у вирішенні цього надзвичайно важливого для громади міста питання. 


Далі свої зауваження висловила правозахисник Галина Артюшенко, яка зазначила, що 20 осіб-активістів, які зібралися у залі, не є репрезентативною вибіркою від 70 тисяч мешканців міста.



На жаль, активність містян є досить низькою. Але велика вина у цьому є, власне, керівництва міста, яке не забезпечує належного інформування громади та не стимулює громадян до прийняття активної участі у житті міста.



Хоча, вищезазначене питання спрямоване безпосередньо на вирішення проблеми забезпечення ветеранів АТО земельними ділянками, але представників воїнів АТО у залі практично не було. Причиною цього, вочевидь, була відсутність комунікації між владою міста та героями. Присутні у залі наполягали, щоб влада міста освоїла нові сучасні методи оповіщення населення Ковеля про подібні заходи.


Депутат від партії УКРОП Ігор Пініс запропонував доручити секретаріату міської ради надалі оповіщати представників громадськості про подібні заходи.

Присутні у залі активісти, мотивуючи низьким рівнем підготовки громадських слухань, запропонували перенести Громадські слухання на 04 липня 2017 року на 14.00 год. Рішення було поставлено на голосування та майже одноголосно підтримано присутніми.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!