Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 2 грудня 2015 р.

У Ковелі збирають гроші на лікування дитини (ФОТО)

Благодійний ярмарок задля збору коштів на лікування 9-річного Дмитра Матердея сьогодні відбувся в Ковелі.

Акцію ініціювала студентська рада Ковельського промислово-економічного коледжу ЛНТУ, підтримали своїх вихованців і викладачі навчального закладу, ‒ повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Молоді люди у центральній частині міста організували для перехожих гарячі чай, каву, пропонували домашню випічку. Ті у відповідь жертвували кошти на лікування маленького ковельчанина. У Дмитрика виявили пухлину головного мозку. Йому необхідне довготривале і дороговартісне лікування.

«Не будьте байдужими, разом ми допоможемо врятувати життя!» – звертаються до ковельчан юнаки та дівчата.

Чимало людей уже відгукнулись і поповнили скриньку коштами. Також долучились до хорошої справи працівники виконавчого комітету, на лікування маленького ковельчанина виділені кошти з міського бюджету.

«Якщо ви маєте можливість допомогти Дмитрику, гроші можна перерахувати на особовий рахунок мами хлопчика», ‒ йдеться в повідомленні.

Номер картки ПриватБанку: 5168757296909940
Матердей Людмила Костянтинівна
За додатковою інформацією звертатись за телефоном:
Людмила Костянтинівна (мама Діми) – 067 124 7105
Яна (сестра Діми) – 063 794 7481.


Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!