Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 10 грудня 2015 р.

Судді намагалися втекти з суду, де бійці «Правого сектора» спливали кров'ю (ВІДЕО)

Судді Подільського районного суду закрили засідання і намагалися покинути зал суду, де в цей час спливав кров'ю підсудні – члени національно-визвольного руху «Правий сектор».

Про це пише у соцмережі активіст «Радикальної партії» Марк Гресь, новину передає «Преса України». 

Судді ухвалили рішення про продовження запобіжного заходу утримання під вартою двом підозрюваним у розстрілі трьох співробітників ДАІ на стаціонарному пункті «Биковня» у Києві: старшого лейтенанта міліції Сергія Ригуна, старшого прапорщика міліції Олександра Куликівського та старшого сержанта міліції Ігоря Мазура - жителю Сум Григорію Гульвиченко і киянину Олесю Черняку. 

На знак протесту проти необґрунтованого рішення суду, підсудні перерізали собі вени. Однак замість того, щоб викликати «швидку допомогу», судді кинулися геть із залу. Активісти намагалися затримати служителів Феміди та звернути їх увагу на стікаючих кров'ю хлопців. Однак ті лише посміхалися у відповідь і через деякий час все ж вийшли з приміщення. 

Активісти, які прибули на суд підтримати товаришів, змушені були надавати їм першу медичну допомогу. При цьому медпрацівники, які прибули на виклик, змогли потрапити до постраждалих лише через годину часу.





Раніше ми повідомляли: У Подільському районному суді, в знак протесту підсудні «Правого сектора», які перебувають під вартою, перерізали собі вени. Слід зазначити, що Григорія Гульвиченко і Леся Черняка звинувачують у вбивствах даішників.




Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!