Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 24 грудня 2015 р.

Під час засідання сесії Ковельради побилися депутати


У Ковельській міській раді під час сесії поміж депутатами виникла бійка – сесію зірвано.

Депутат Ковельської міської ради Сергій Кошарук розповів, що керівник фракції «Укроп»Ігор Пініс запропонував першочергово розглянути питання формування виконкому Ковельської міської ради: 

«Міський голова поставив пропозицію, щоб голосувати в цілому. Депутати в принципі підтримали цю пропозицію, але на цей момент Ігор Пініс побачив, що не пройшла ця пропозиція, то вони обрали спосіб блокувати роботу сесії», - зазначив Кошарук.

Обранець громади розповів, що сутичка виникла під час спроби заблокувати трибуну: «Міський голова, так як він повідомив, готовий був вносити пропозиції від громадськості, але в межах розвитку порядку денного, адже в першому блоці питань були питання, що стосувалися бюджету. Вони є важливіші. Натомість дуже кардинальну позицію зайняв УКРОП, щоб першим питанням розглядати саме їхнє питання».

Під час бійки ніхто не постраждав, проте сесію було зірвано.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!