Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 4 грудня 2015 р.

ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ПЕРЕВІРЯТЬ НА ДЕТЕКТОРІ БРЕХНІ

Для заняття постійних посад начальників відділів та слідчих співробітники Національної поліції повинні будуть пройти поліграф. Про це заявила глава Нацполіції Хатія Деконоїдзе, повідомляє «Gazeta.ua» з посиланням на INSIDER.

Деконоїдзе нагадала, що 18 листопада розпочалася атестація тих співробітників поліції, які були призначені на тимчасові посади, і після переатестації будуть призначені на постійні посади.

Вона повідомила, що сьогодні завершився процес тестування у Києві та Київській області. «Всі співробітники писали два види тесту: тест на аналітичні здібності людини, і професійний тест, який перевіряв рівень знання законів і так далі», – сказала вона.

Тести пройшли 13 тисяч співробітників Нацполіції, з них понад 25 балів набрали 8 тисяч осіб, менше 25 балів – 4 тисячі 822 співробітники.

Після тестування – 7 грудня – починається процес співбесіди з 12 атестаційними комісіями, пройшовши які співробітники зможуть бути перепризначені на постійні посади. Крім того, претендентам доведеться пройти тест благонадійності.

«Вперше в історії України ті посади, які входять у групу ризику – начальників, слідчих – вони в обов'язковому порядку пройдуть співбесіду і поліграф», – заявила глава Нацполіції.

Крім того, Деконоїдзе спростувала чутки про те, що співробітники можуть заздалегідь ознайомитися з тестами.

«Було багато інформації, що можна купити тести, що люди заплатили десь $500, щоб отримати тести. Це все неправда. Ми робимо все, щоб наші тести залишалися конфіденційними, так і буде... Прошу співробітників, не витрачайте гроші даремно, тести недоступні ні для кого», – сказала вона.


Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!