Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 20 вересня 2016 р.

Через службову недбалість навчальні заклади Ковеля платили за тепло за завищеним тарифом

Прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам та інтересам окремих юридичних осіб, вчинену колишнім директором товариства з обмеженою відповідальністю «Західтепло», - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Екс-посадовця підозрюють у тому, що свого часу він не вжив заходів до перевірки обґрунтованості та правильності проведення розрахунків вартості 1 Гкал теплової енергії та вчинив ряд дій, які призвели до неправомірного включення у розрахунок вартості 1 Гкал теплоти, що вироблялася модульними котельнями товариства і постачалася на договірних умовах для Ковельського професійного ліцею та професійно-технічного училища №5 міста Ковеля, втрат тепла на теплотрасі в розмірі 15%. 

У зв’язку із цим навчальними закладами на рахунки ТОВ «Західтепло» було зайво сплачено понад 190 тис. грн., що завдало збитків обласному бюджету та вказаним закладам освіти.

Сьогодні колишньому директору ТОВ повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування у провадженні триває.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!