Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

неділю, 10 квітня 2016 р.

Прикордонні собаки Джек та Бім «винюхали» понад 7 тисяч пачок сигарет

У пункті пропуску «Ягодин-авто», що на кордоні з Польщею, прикордонники Луцького загону спільно з митниками виявили та вилучили 7215 пачок цигарок.
Спочатку у легковику «Ауді» під керуванням громадянки України з Волині спільна оглядова група виявила під обшивкою багажного відділення 235 пачок цигарок  «COMPLIMENT», «NZ»  «GOLD MONT» та «SOLANGE» на суму 2,75 тисяч гривень.
Згодом службовий собака Джек винюхав під матрацом в спальному відділенні салону вантажівки у водія-далекобіника з Хмельниччини 500 пачок цигарок «LD» на 5 тисяч гривень.
А вже громадянин Польщі, також водій-далекобійник, використав конструктивні особливості свого вантажного авто та приховав в подвійній задній стінці  кабіни 6480 пачок «LD», «NZ» та «LM» з українським акцизом на суму 80,3 тисячі гривень.
Однак про сховок "сповістив" своєю поведінкою прикордонний пес Бім. Разом з сигаретами було вилучено і тягач вантажівки, як засіб незаконного переміщення товарів, який оцінили у понад 190  тисяч гривень.
За матеріалами прес-центру Держприкордонслужби України

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!