Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 14 квітня 2016 р.

В Мінрегіоні підрахували середню вартість одного поховання.

Найвищий показник середньої вартості поховання в Києві.
В 2015 р середня вартість одного поховання в Україні склала 3,2 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку України, передає Хроника.инфо з посиланням на 112 Україна.
"Середня вартість одного поховання в Україні в 2015 році склала 3 260 грн, що на 23% більше в порівнянні з 2014 роком (2 653 грн). Найвищий показник середньої вартості поховання відзначено в Києві (6 795 грн), Львівській ( 4 100) та Житомирській (5 607 грн) областях, тоді як найнижчий - у Дніпропетровській (1 807 грн) області ", - сказано в повідомленні.
Протягом 2015 року в Україні ритуальними службами поховано майже 490 тисяч померлих, що становить 80% від загальної кількості померлих, яке за статистичними даними, наданими Державною службою статистики України за 2015 р складає 593 тисяч  чоловік.
Ритуальними службами протягом минулого року надано населенню ритуальних послуг і реалізовано предметів ритуальної належності на загальну суму майже 848 млн грн, що на 23% більше в порівнянні з 2014 роком.
"Разом з тим, як показує стан справ в галузі поховання, зараз ще мають місце проблеми, зокрема щодо вирішення питань, спрямованих на вдосконалення організації проведення поховання померлих, а саме: підвищення якості надання похоронних послуг і виготовлення предметів похоронної приналежності; створення конкурентного середовища і залучення на конкурсній основі суб'єктів господарювання різних форм власності, розвиток такого напрямку в галузі поховання, як кремація, забезпечення належного виділення коштів, необхідних для впорядкування місць поховань, що дозволило б здійснювати відповідні заходи по збереженню та охороні місць поховань, попередження навмисного руйнування чи викрадення ", - додали у відомстві.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!