Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 20 квітня 2016 р.

Безгосподарний підхід до субсидування населення наносить численні збитки

21.04.2016 06:30   
Дорогі тарифи на енергоресурси змушують українців звертатися за субсидіями.
В свою чергу уряд обіцяє зробити все можливе, щоб усі, хто потребує допомоги, її отримали. Так у 2015 році суттєво спростили процедуру нарахування субсидій, і компенсацією вдалося скористатися більше 5 млн домогосподарств.
Однак спеціалісти запевняють, що через широке субсидіювання Україна витрачає природній газ і не змушує українців економити енергоресурси. Голова правління Всеукраїнської асоціації з питань енергозбереження Роман Співак на своїй сторінці Facebook повідомив, що у будинках з газовим опаленням при нарахуванні субсидій споживачі витрачають значно більше палива, ніж потрібно і не сплачують за послуги.
«Через «розумну» субсидію по-українськи тільки на одній платіжці переплата на 31.03 складає 3424 гривні. А ніхто не рахував, що робиться в масштабах цілої України??? Скільки на сьогодні складає переплата по газу по цілій Україні? Це все змарновані гроші. Які не принесли не те що користі, а навпаки велику шкоду. Нарахування субсидії таким методом привело до повного отупіння українського народу. Україна марнувала газ цілу зиму. Тільки на прикладі цієї платіжки на площі 100кв.м палилося 500 кубів газу щомісяця, замість достатніх 200 кубів.
Дана платіжка зовсім не включала людині мозок для економії, адже до оплати щомісяця було нуль...
P.S. У розмові із знайомим, почув такий вираз: «Держава по платіжці мені винна 6000 грн...»
А ми повинні розуміти, що це наші з вами податки. Змарновані», - написав експерт.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!