Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 27 квітня 2016 р.

Конференція прокурорів України почалася з підробки

Делегати всеукраїнської конференції прокурорів перед вечірнім закритим таємним ду голосуванням 26 квітня отримали смс-повідомлення з вказівками, за кого слід голосувати.

Про це повідомляє «Громадське» з посиланням на свої джерела, які беруть участь у всеукраїнській конференції прокурорів.

У повідомленнях вказані такі прізвища: «Необхідно вибрати в КДКП: 1. Стойко А. В. - Кіровогр.обл. 2. Кравченко Е. Г. - Вінницька обл. 3. Фреішін Ю. М. - Іваноф. обл. 4. Палінчак О. - Закарпат. обл. 5. Мельничук А.В. - ГПУ »

У той же час, як повідомляють ЗМІ, у 2-й тур виборів в члени кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокуратури пройшли 10 кандидатів.

Найбільшу кількість голосів делегатів Всеукраїнської конференції прокурорів отримали Євген Кравченко, Артем Мельничук, Юрій Фреішін, Алла Стойко.

До складу комісії входить 11 осіб: п'ять делегує конференція прокурорів, трьох - Уповноважений з прав людини, двох - юридичні вузи, ще одного - з'їзд адвокатів.

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія починає працювати, якщо в її склад призначено не менше 9 осіб. Термін повноважень членів комісії - три роки без права переобрання.

КДК підбирає кандидатів на прокурорські посади, бере участь в їх перекладі.

Також вона розглядає дисциплінарні скарги, наслідком чого може бути звернене стягнення або звільнення з роботи будь-якого прокурора, крім Генерального. Він призначається парламентом за поданням президента.

Як відомо, 26 квітня в Києві розпочала роботу перша Всеукраїнська конференція прокурорів.

Головою президії обрали прокурора Кіровоградської області Анатолія Коваленко.

В тему:
«Аргумент»

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!