Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

суботу, 23 квітня 2016 р.

АРХЕОЛОГИ ДІЗНАЛИСЯ, ЩО ВХОДИЛО ДО МЕНЮ «ТАЙНОЇ ВЕЧЕРІ»

Бобове рагу, баранина, маслини, гіркі трави, рибний соус, прісний хліб, горіхова паста, фініки і ароматизовані вина – це фактично весь список продуктів, які складали меню «Тайної Вечері».

Відповідну інформацію надали італійські археологи, які вивчали палестинську кухню, яка панувала за часів Ісуса,- новину повідомляє «Преса України».

Дослідження проводили два італійські археологи - Дженеросо Урчіолі і Мартою Берон. Їх досліди базувались на вивченні біблійних віршів, єврейських писаннях, а також давньоримським роботах та археологічних даних.

Після дослідження встановили, що їжа Ісусом, а також його апостолами споживалась не за столом, а напівлежачи на подушках та килимах просто на підлозі. Тарілки, чашки та глечики, вважають науковці, були виготовлені з каменю. Не виключають варіанту, що тоді також користувались тонким керамічним посудом червоно кольору.

За столом гості розташовувались відповідно до певних правил: важливими рахувались ті гості, які сиділи праворуч та ліворуч від головного гостя.
      Новини користувачів є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!