Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 13 квітня 2016 р.

Утворено нові відділи виконавчого комітету

У зв'язку із змінами в законодавстві та з метою оптимізації структури і штатів міської ради та її виконавчих органів, відповідно до рішення міської ради з 1 квітня 2016 року введено нову структуру та штати апарату управління міської ради та її виконавчих органів.
Зміни пов'язані з нормами законів про децентралізацію та передачею центральними органами виконавчої влади окремих функцій і повноважень органам місцевого самоврядування. 

У структурі виконкому проведено часткову реорганізацію. 

Утворено відділ державного архітектурно-будівельного контролю, на базі відділу житлово-комунального господарства створено управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства. 

Відбулось об'єднання відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів з відділом економічного розвитку. Новоутворений підрозділ отримав назву - відділ економічного розвитку та торгівлі.
 
Створено відділ молоді, фізичної культури та спорту шляхом об'єднання відділів фізичної культури та спорту і сім'ї та молоді. Відділ обліку, розподілу та приватизації житла у зв'язку з виконанням додаткових функцій реорганізовано у відділ ведення реєстру територіальної громади та житла, а відділ з питань цивільного захисту - у відділ з питань цивільного захисту та екологічної безпеки. До відділу бухгалтерського обліку та звітності приєднано відділ господарського забезпечення.

Валерій Мацюк, 
начальник відділу з питань діяльності 
правоохоронних органів, оборонно-мобілізаційної
та кадрової роботи 

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!