Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

Волинська «Батьківщина» вимагає позачергових виборів до ВР


Члени волинського осередку ВО «Батьківщина» заявили про те, що їхня політична сила стає в опозицію до новоспеченого уряду та вимагає проведення дострокових виборів у Верховну Раду України, - інформує «Волинська правда».
Про це стало відомо під час прес-конференції очільника волинського осередку ВО «Батьківщина» Олега Кіндера.
Відтак, Олег Кіндер наголосив, що ті події, які нині відбуваються в державі на рівні Верховної Ради, турбують усіх українців, одночасно й представників місцевого самоврядування, тож єдиний вихід із кризової ситуації, як економічного, так і політичного характеру, є перевибори.
«Ми бачимо, що зараз це тільки зміна стільців. Сьогодні зміна таблички на дверях кабінету міністра не визначить рівня покращення життя наших людей і вектора розвитку нашої держави. Зміна стільців, прізвищ і голосування за новий уряд всього 206 депутатами, практично в нашій державі нічого не поміняє. Наша політична сила переходить в проєвропейську позицію, ми будемо контролювати всі дії уряду і Верховної Ради. Ми будемо відстоювати інтереси українців, активно приймаючи участь в політичному житті нашої держави, - зазначив Олег Кіндер.
Лідер Волинської «Батьківщини» зауважує, що останнє голосування представників БПП та Фронту змін, а також кількох олігархів за зміну уряду не є показником, оскільки фактично змінювати вектор роботи новоспеченого уряду ніхто не збирається. Тож, на думку однопартійців Кіндера, позачергові вибори – неминучі.
«Сьогоднішня наша позиція – позачергові вибори у Верховну Раду. Це, звичайно, чергові витрати з бюджету, але ми говоримо про те, що так не може відбуватися у нашій державі далі. Люди демократичним шляхом мають обрати справжню коаліцію», - додає Кіндер.
Окрім того, Олег Кіндер висловив сподівання, що завдяки парламентським виборам, буде створена нова коаліція, яка дасть новий шлях розвитку держави. На його думку, нині, окрім обіцянок, українці не можуть побачити реальних дій владців і ми в чергове бачимо нові скандали, як наприклад з офшорами, натомість ні економічної, ані політичної стабільності держава немає.

Насамкінець, голова волинського осередку ВО «Батьківщина» додав, що сьогодні ключовим завданням є те, щоб народ, який уже побачив олігархів і політичних шоу-менів при владі, зрозумів, що за них голосувати знову не варто. Списки в політсилах, каже Кіндер, повинні бути відкритими, а українці мають голосувати за тих людей, які справді щось можуть змінити.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!