Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 12 квітня 2016 р.

Єврокомісія запропонує скасувати туристичні візи для українців вже у четвер

Європейська комісія вже післязавтра може запропонувати країнам-членам організації остаточно скасувати візи для громадян України, які подорожують до Євросоюзу.
Про це повідомляє "Польське радіо" з посиланням на власні джерела.
Як пише видання, після голландського референдуму були сумніви, чи Брюссель запропонує внести зміни до положень угоди про асоціацію, зокрема, відмовитись від полегшення візового режиму. Хоча питання віз не є пов’язане з цією угодою, але багато коментаторів вважали, що такий варіант є можливим.
Проте, залишається відкритим питання про те, що тепер зроблять держави-члени, адже Європейська комісія може лише запропонувати скасування віз, остаточне рішення в цій справі належать країнам ЄС.
Нагадаємо, на початку тижня Reuters також повідомив, що Європейська комісія запропонує ще у квітні скасувати візовий режим із Україною, не зважаючи на результати референдуму в Нідерландах за певних умов.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!