Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 13 квітня 2016 р.

Кіндера і Столяра «розсудить» Тимошенко, ‒ ЗМІ

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вирішила організувати термінову зустріч з фракцією «Батьківщина» у Волинській облраді для вирішення проблем, які виникли.
Про це виданню «Вголос» повідомили власні джерела у Волинській обласній раді.
Причина, через яку Юлія Тимошенко хоче бачити депутатів фракції, – внутрішня політична криза та суперечності всередині партійного осередку. Очільник «Батькіщини» спробує помирити депутатів між собою та нівелювати конфлікт між головою фракції Василем Столяром та групою депутатів.
Як відомо, 7 квітня фракцію «Батьківщина» очолив Василь Столяр. Але вже увечері того ж дня за ініціативи голови Волинської «Батьківщини» Олега Кіндера його виключили з партії. У відповідь Василь Столяр назвав це спробою встановити авторитаризм в організації і заявив, що жодного наміру складати повноваження очільника фракції в обласній раді не має.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!