Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 13 квітня 2016 р.

В Україні з'являться "шкільні поліцейські"

У рамках пілотного проекту Нацполіція має намір ввести "шкільних поліцейських". Такою інформацією поділився Аргумент.
Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе розповіла, що патрульні, які бачать себе в цій сфері пройдуть спеціальні тренінги. А потім будуть представниками Національної поліції в школах.
Поліцейські повинні стати друзями для школярів, а не тільки залишатися головами органів порядку. - Додала Деканоїдзе. Пілотні проекти вже розпочаті. "Шкільні поліцейські" з'явилися в школах Києва, Львова, Івано-Франківська.
Нагадуємо, незабаром в столиці з'являться патрулі інспекторів з благоустрою та поліцейські, які будуть оперативно виявляти правопорушників, що викидають сміття "повз урну".
На сьогоднішній день за бруд у зоні відпочинку лише штрафують. Людей максимум на 1350 грн, підприємства - до 2 тисяч. За викидання будівельного непотребу штраф складає майже 3,5 тисячі гривень.

http://znaj.ua/news/regions/42481/v-ukrayini-zyavlyatsya-shkilni-policejski.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!