Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 13 квітня 2016 р.

Депутати оглянули медичні установи Ковеля (ФОТО)

12 квітня відбувся день депутата, метою якого було ознайомити обранців громади з роботою медичних закладів Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.


Зустріч розпочалася в актовому залі Центральної районної лікарні, де головний лікар Олег Самчук, використовуючи наочності, в присутності медичного персоналу та адміністрації лікарні детально розказав про структуру міськрайонного територіального медичного об’єднання (функціонує система управління якістю на відповідність вимогам IS0 9001),  
джерела фінансування, використання бюджетного призначення на 2016 рік,  вартість  ліжко-дня денного стаціонару, заходи, які допомагають заощаджувати кошти (реконструкція котельні),  плани на найближче майбутнє і шляхи їх втілення та  інше, ‒ повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.
Чимало Олег Самчук говорив про ремонтні роботи. За його словами, на сьогодні капітального ремонту потребують приймальне та інфекційне відділення Центральної районної лікарні.


З 2015 року в Ковельському МТМО розпочали впровадження програмного продукту «Доктор Елікс», який забезпечує електронний реєстр пацієнтів (вже діє в поліклініці ЦРЛ) та дає змогу уніфікувати потоки відвідувачів, що в подальшому зменшить черги та покращить доступність надання медичних послуг.
Депутати оглянули відділення лікарні (приймальне, отоларингологічне, травматологічне, урологічне, фізіотерапевтичне, неврологічне, інфекційне та ін.) та кабінети магніто-резонансної томографії (МРТ) і комп’ютерної томографії (КТ). Не оминули  і музей історії медицини Ковельщини.
У супроводі головного лікаря та представників адміністрації обранці громади побували у медичних установах по вул.Грушевського, 52 (амбулаторія загальної практики сімейної медицини, шкірно-венерологічний та наркологічний кабінети); пологовий будинок (нещодавно проведено ремонт жіночої консультації та капітальну реконструкцію обсерваційного відділення).
У поліклініці ЦРЛ по вул.Незалежності, 122, депутати оглянули  приміщення, де після  ремонту планується встановити мамограф. Обстеження на ньому допомагає виявити онкозахворювання молочних залоз на ранніх стадіях.

А в реєстратурі по вул.Театральній, 16, делегації з міської ради продемонстрували, як створюється електронна медична карта пацієнта. Представники різних політичних партій подивились кабінет, який готують  для  розміщення  сучасного рентгенологічного апарату.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!