Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

четвер, 21 квітня 2016 р.

ВІД САВЧЕНКО ДО ВАКАРЧУКА. КОМУ НАЙБІЛЬШЕ ДОВІРЯЮТЬ УКРАЇНЦІ

Укрaїнa Сьогодні, 16:20
Водночас найменше довіряють Гонтаревій й Авакову. 
Президента України Петра Порошенка загалом підтримує 21% українців. Про це йдеться у соціологічному дослідженні, проведеного центром SOCIS на замовлення телеканалу 1+1. 

Читайте також: Довіра до Ради впала до мінімуму, а президенту найбільше не довіряє південь

 Рейтинг недовіри главі держави становить 77,4%. Найвищі показники підтримки зафіксовані у Києві (52,7%), а найнижчі у південних областях (38,3%). 

При цьому найбільше Порошенку не довіряють жінки (77,7%). 

Чинний глава Кабміну Володимир Гройсман суттєво обійшов Арсенія Яценюка у рівні довіри. Очільник уряду набрав 21,2%, а його попередник лише 7,5%. Також Яценюк має вищі за Гройсмана і показники непідтримки 91% проти 66,2%. 

Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова підтримує 2% українців. Скоріше довіряють 9,1%. Скоріше або повністю не довіряють очільнику МВС 77,3%. 

Ще нижчий рейтинг за Авакова має глава НБУ Валерія Гонтарева, яку загалом підтримує лише 4,3%, а не довіряють одразу 84,2%. 

У рейтингу довіри бізнесмен Ренат Ахметов отримав 22%. Проте його антирейтинг складає 73,1%.

Іншого бізнесмена Ігоря Коломойського, який на початку збройної агресії РФ проти України очолював Дніпропетровську область, підтримало 10,7%. Не довіряють йому 81,3%. 

При цьому зять екс-президента Леоніда Кучми, бізнесмен Віктор Пінчук користується підтримкою 13,3%. Його роботу не схвалює 68%. 

Серед парламентських опозиціонерів найбільшу підтримку має лідер "Самопомочі", мер Львова Андрій Садовий. Його загалом підтримує 35,8%. Далі йдуть лідер радикалів Олег Ляшко (31,3%), лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко (24,7%), лідер "Опозиційного блоку" Юрій Бойко (20,1%). 

У Тимошенко найбільший рівень довіри зафіксовано на заході України, а найнижчий на півдні. Садовий користується популярністю у Києві і не може цим похвалитися у південних регіонах. Бойку довіряють найменше у столиці і підтримують мешканці півдня. При цьому Олега Ляшка майже однаково високо оцінюють на півночі та центрі країни. 

Водночас незаконно засуджена в Росії українська льотчиця найбільш популярна серед українців. Її рівень підтримки складає 68,3%. Не довіряють Надії Савченко 25%. 

Лідер музичного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук може похвалитися довірою в 60,8%.



"Щоб в країні таки відбулися реальні зміни - українській політиці бракує... героїв-кіборгів." Ці слова Святослава Вакарчука сколихнули спільноту і збили пафос із церемонії роздачі державних нагород до дня Соборності України. 
У числі шанованих людей до президентської адміністрації покликали і лідера гурту "Океан Ельзи". Співак від ордена відмовлятися не став. Але скористався нагодою сказати президентові про наболіле - у вічі. 

Раніше повідомлялося, що серед держструктур Національний банк України має найменшу довіру серед українців. Діяльність НБУ повністю схвалюють лише 3%, скоріше підтримують 17,1%, не підтримують Нацбанк на чолі з Валерією Гонтаревою 77,3%.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/vid-savchenko-do-vakarchuka-komu-naybilshe-doviryayut-ukrayinci-635495.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!