Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

понеділок, 11 квітня 2016 р.

У КОВЕЛІ БУДЕ ГОСПІТАЛЬ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ АТО


На базі Ковельської вузлової лікарні на Волині хочуть створити госпіталь для бійців АТО, а також якісне профілактичне відділення.

Про це IA ZIK повідомили у прес-службі голови Волиньради Ігоря Палиці.

«Спілкувалися з керівництвом вузлової залізничної лікарні. Будемо шукати можливість здійснити там ремонт та забезпечити сучасним медичним обладнанням, розширити сферу діяльності лікарні – створити на її базі госпіталь для воїнів АТО», – зазначив Палиця.

На думку голови облради, частину поліклінічного корпусу (а це 4 поверхи) можна використати під Ковельський медколедж. Мовляв, нині всі сучасні клініки у світі, наприклад, у Берліні, у Женеві, знаходяться при університетах. Медичне навчання не може бути відірване від практики.

Ковельська вузлова лікарня має потужну базу для комплексного якісного лікування хворих, а також реабілітації бійців АТО. Частину доходів медзаклад отримує від страхових внесків, проте не має фінансової можливості власними силами модернізувати застаріле обладнання. Річний бюджет лікарні на зарплату персоналу та енергоносії – 15 мільйонів гривень.

Нагадаємо, в області планують запровадити прозоре призначення керівників комунальних установ, в першу чергу, це стосується головних лікарів. Наразі триває розробка відповідного положення та напрацювання механізмів процедури. Раніше кандидатури на ці посади керівників медзакладів погоджувало управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

Крім того, госпіталь для бійців АТО створюється 

http://zik.ua/news/2016/04/11/na_volyni_initsiyuyut_stvorennya_gospitalyu_dlya_veteraniv_ato_689391

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!