Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 12 квітня 2016 р.

П'яних водіїв відправлятимуть на громадські роботи у морги


Але поки не в Україні 

У Таїланді водіїв, яких затримають у нетверезому стані, відправлятимуть на громадські роботи у місцевий морг. 

З 13 до 15 квітня у Таїланді святкуватимуть буддійський Новий рік -- Сонгкран. Саме у цей день найбільша смертність та кількість аварій на дорозі. 

Таким чином влада має на меті зменшити трагічні випадки, впроваджуючи кампанію "Сім днів безпеки". "Порушники правил дорожнього руху, які будуть визнані винними в судах, будуть відправлені на роботи до державної служби моргів в лікарнях.  Ця стратегія має змусити порушників боятися водіння у нетверезому стані, тому що вони могли б опинитися в тому місці, куди ми їх скеруємо на виховні роботи. Це має стати стримуючим фактором для них", - сказав полковник поліції Таїланду. 

Associated Press повідомляє, що у святкові дні тисячі тайців напідпитку керують транспортом. 

Більшість з них не дотримуються правил безпеки: не використовують паски безпеки та шоломи. Загалом на Сонгкран щогодини на дорозі гинуть близько 2-3 осіб щодня, більше 160 людей травмуються. 

Таїланд займає друге місце у світі за коефіцієнтом смертності на дорогах.


http://expres.ua/auto/2016/04/12/182196-pyanyh-vodiyiv-vidpravlyatymut-gromadski-roboty-morgy

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!