Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

вівторок, 19 квітня 2016 р.

У Волинській ОДА назвали три шляхи збереження лікарні залізничників

В управлінні охорони здоров’я ОДА розглянули рішення Волиньради щодо долі лікарні залізничників у Ковелі.
Наразі чиновники пропонують три варіанти збереження шпиталю, ‒ повідомляють у прес-службі установи.
Один із них передбачає створення госпіталю інвалідів війни №2 на 90 ліжок, доукомплектування бригад екстреної допомоги, створення амбулаторії сімейної практики з денним стаціонаром, де б обслуговувались залізничники, яка переходить на утримання місцевого бюджету Ковеля.
«Цей варіант повністю забезпечує працевлаштування медперсоналу. Всього видатків на ці заходи розраховано у сумі 20,4 мільйона гривень (без урахування придбання медичного обладнання для реабілітації хворих та капітального ремонту приміщень)», – стверджують в ОДА.
Другий варіант – створення обласної лікарні «Хоспіс» на 50 ліжок, доукомплектування бригад екстреної допомоги, створення амбулаторії сімейної практики з денним стаціонаром, де б обслуговувались залізничники, яка переходить на утримання місцевого бюджету Ковеля.
«При цьому забезпечується працевлаштування 64% працівників. Всього видатків – 13 мільйонів гривень (без урахування придбання медичного обладнання для реабілітації хворих та капітального ремонту приміщень)», – наголосили в облдержадміністрації.
Натомість третій варіант передбачає: залишається вузлова лікарня при умові, що райони делегують населення, яке буде обслуговуватись вищезгаданим закладом, та фінансовий ресурс у вигляді трансферту на утримання лікарні.
«Вивільнення працівників не передбачається. Потреба в коштах становить 11,7 мільйона гривень», – повідомили в ОДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!