Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

середу, 8 червня 2016 р.

СБУ у Львівській області затримала корупціонерів з пенітенціарної служби

На Львівщині Служба безпеки України спільно з прокуратурою викрила корупційну схему, організовану працівниками пенітенціарної служби.

Старший інспектор відділу нагляду і безпеки однієї з виправних колоній Львівщини разом із спільником – старшим оперуповноваженим внутрішньої безпеки ДПтС – систематично вимагали гроші із засуджених або їх родичів за можливість передачі до колонії заборонених предметів: мобільних телефонів, сім-карток, зарядних пристроїв тощо.

Правоохоронці задокументували отримання здирниками чергової сумихабара у розмірі 2400 гривень, що був перерахований на картковий рахунок.

Зловмисникам оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Тривають оперативно-слідчі дії.

За матеріалами прес-центру СБУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!