Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

суботу, 28 травня 2016 р.

Порошенко пояснив, що буде робити поліцейська місія ОБСЄ на Донбасі

Президент України Петро Порошенко розповів про функції міжнародної поліцейської місії ОБСЄ в разі її введення на Донбас.
"Впровадження збройної поліцейської міжнародної місії ОБСЄ, яка для контролю стане на лінії зіткнення, візьме під охорону до виведення в Російську Федерацію склади з відведеним зброєю і поставить на всіх пунктах пропуску свої постійно діючі патрулі для того, щоб унеможливити прибуття нових підрозділів російських військ, поставки амуніції, озброєння, повернення бойовиків-найманців", – сказав він в суботу на заходах з нагоди Дня прикордонника України.
Порошенко також торкнувся питання проведення виборів на Донбасі при забезпеченні належних умов безпеки: "Тільки тоді за українським законодавством, з міжнародними спостерігачами, за участю українських партій, кандидатів, при твердих заходах щодо забезпечення безпеки кожного, хто бере участь в кампанії і хто йде голосувати, з допуском українських засобів масової інформації ми проведемо вибори, які чітко відповідають стандартам ОБСЄ. Нічого іншого не буде".
Крім того, глава держави привітав ухвалене на саміті в Японії рішення "Великої сімки" продовжити санкції по відношенню до РФ.
Повідомлялося
Росія виступила проти введення поліцейської місії ОБСЄ на Донбас.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!