Про мене

Моє фото
Ковель, Волинська, Ukraine
просто жінка і мама.

БЛОГ АРТЮШЕНКО ГАЛИНИ

суботу, 14 травня 2016 р.

Скористались знаннями: двоє полiцейських-охоронцiв пограбували ювелiрну крамницю


Майже два мiсяцi оперативники розшукували зловмисникiв, якi в березнi зухвало пограбували магазин у Центральному районi Миколаєва, повідомляє газета Експрес. 

Нападники в масках увiрвалися до примiщення крамницi та, погрожуючи охоронцю й дiвчинi-продавцю предметами, схожими на зброю, наказали не рухатися, мовчати й боятися. Забрали прикрас на мiльйон гривень. 

Вiдчайдушна продавчиня встигла натиснути кнопку тривожного виклику служби охорони. Але нападники, навiть не зiбравши золотi вироби, якi попадали на пiдлогу, накивали п'ятами ще до приїзду полiцейських. 

"Коли оперативники вийшли на слiд пiдозрюваних, то з'ясувалося, що двоє з них -- це спiвробiтники полiцiї охорони 25 i 31 року, -- повiдомили у вiддiлi комунiкацiї ГУ НП у Миколаївськiй областi. -- Затримували нападникiв пiд час їхньої спроби сiсти на рейсовий автобус на автовокзалi. Полiцейськi провели обшуки за мiсцями проживання затриманих i знайшли зброю, що, за попереднiми даними, була використана пiд час скоєння розбiйного нападу"

Частину викрадених золотих виробiв розбiйники встигли реалiзувати, а кiлька прикрас подарували своїм рiдним. Тепер гангстерам у погонах загрожує позбавлення волi на строк вiд восьми до п'ятнадцяти рокiв.


Немає коментарів:

Дописати коментар

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ МОГО БЛОГУ!
Візьміть участь в обговоренні публікації. Напишіть будь-ласка свою думку з приводу Вами прочитаного. Внесіть свої пропозиції, побажання. Я завжди залишаю за собою право видаляти висловлювання із вживанням нецензурної лексики і зневаги на адресу авторів та героїв матеріалів.
Щиро дякую!